سخنرانی معاون فرماندار خوی پیش از خطبه های نماز جمعه

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار ویژه شهرستان خوی پیش از خطبه های نماز جمعه بمناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر سخنرانی کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان خوی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار ویژه شهرستان خوی پیش از خطبه های نمازجمعه اظهارکرد: مواد مخدر یکی از پدیده‌های خانمانسوز بشمار می‌آید و دشمن با تهاجم فرهنگی درتلاش است تا جوانان و خانواده‌ها را در این مسیر گرفتار و متاثر کند.

سیدجواد ساجدی نژاد با بیان اینکه جمهوری اسلامی خط مقدم مبارزه با مواد مخدر در دنیا است، گفت: بدون شک عملکرد و کارکرد ایران در مقایسه با دیگر کشورهای منطقه و دنیا در بحث مقابله با پدیده شوم قاچاق و توزیع مواد مخدر مثبت است و در این راه شهدای بسیاری را تقدیم کرده و هزینه های سنگینی نیز تحمل کرده است.

وی با بیان اینکه فرهنگ "نه به اعتیاد" باید در لایه‌های مختلف اجتماع نهادینه شود، افزود: بهترین روش برای مقابله با مواد مخدر تمرکز بر فرهنگ سازی و افزایش آگاهی‌های عمومی است و وقتی جامعه خود را در برابر معضلات این پدیده شوم آگاه ببیند از نزدیک شدن به آن اجتناب خواهد کرد.

این مسئول در پایان بر سر لوحه قرار دادن قوانین و همچنین سیاست های کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب در خصوص مبارزه با مواد مخدر برای مسئولان تاکید نمود

گفتنی است بمناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان خوی میز خدمت برپا و مردم مومن خوی ارائه خدمات کردند.