به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان خوی؛ جعفر برزگر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اتمام آوار برداری 670 واحد مسکونی از یک هزار و 100 واحد احداثی شهری و روستایی مناطق زلزله زده شهرستان خوی، اظهار کرد: عملیات اجرایی و بازسازی 400 واحد مسکونی روستایی و 270 واحد شهری در شهر دیزج دیز آغاز شده است.
وی ادامه داد: عملیات اجرای بتن فنداسیون 419 واحد مسکونی از 670 واحد مسکونی شروع شده، اسکلت 326 واحد مسکونی نصب و عملیات دیوارچینی 209 واحد و اجرای سقف 100 واحد به اتمام رسیده و این تعداد واحد به مرحله نازک کاری رسیده است.
برزگر در خصوص پرداخت تسهیلات بانکی به واحدهای تعمیری و احداثی در قالب کمک بلاعوض دولت، اضافه کرد: ضمن تامین مصالح ساختمانی از این محل، تاکنون به چهار هزار و 602 واحد تعمیری و احداثی این تسهیلات (500 میلیون ریالی بلاعوض) پرداخت شده است.
وی افزود: با هماهنگی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و پست بانک آذربایجانغربی پرداخت تسهیلات وام بازسازی در 2 روستا آغاز گردیده و تاکنون 72 واحد مسکونی وام خود را دریافت کردهاند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجانغربی با اعلام اینکه تاکنون پرونده 250 واحد شهری و 300 واحد روستایی برای پرداخت تسهیلات بازسازی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان به 2 بانک ملت و رفاه ارسال شده است، گفت: منتظر آغاز پرداخت تسهیلات از سوی این 2 بانک و همچنین اعلام آمادگی 2 بانک دیگر برای دریافت پروندهها هستیم.
وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه هیات دولت در اول آبان سال جاری، بانکها موظف به پرداخت تسهیلات بانکی ارزان قیمت با سود و کارمزد پنج درصد برای جبران خسارت ناشی از زمین لرزه در شهرستانهای خوی و سلماس هستند، تاکید کرد: با توجه به فرآیند بازسازی، تامین و پرداخت این تسهیلات برای پیشرفت مراحل بازسازی ضروری است.
برزگر با اشاره به اینکه با توجه به اقلیم منطقه امیدواریم بانکهای عامل رفاه، ملت، مسکن و تجارت با تسریع در پرداخت این تسهیلات به پایان فرآیند ساخت و ساز پیش از شروع فصل سرما کمک کنند، یادآور شد: ادامه فرایند ساخت و ساز نیازمند همکاری بانکهای استان در تامین و پرداخت تسهیلات 200 میلیون تومانی کمک به ساخت مسکن به مردم زلزله زده خوی است.