به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان خوی؛ قهرمان رحمانی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از 78 مدرسه واقع شده در کانون زلزله اخیر شهرستان خوی هشت مدرسه هیچ گونه آسیبی ندیده بود و دستگاه بهره بردار از آنان استفاده میکرد ولی 70 مدرسه دیگر نیازمند تعمیرات بودند که 50 درصد این بناها تعمیر شد.
وی با بیان اینکه هم اکنون این 35 مدرسه با 313 کلاس درس مورد استفاده است، اظهار کرد: 14 مدرسه نیز در قالب 113 کلاس درس پیمان سپاری شده که از محل اعتبارات مدیریت بحران با مبلغ 100 میلیارد تومان اعتبار و زمانبندی سه تا 12 ماه برای عملیات اجرایی، تحویل آموزش و پرورش خواهد شد.
رحمانی با اشاره به اینکه 21 مدرسه با 187 کلاس درس نیز در منطقه خوی توسط خیرین در حال احداث است، ادامه داد: در روزهای اخیر نیز خیرین 6 مدرسه علاوه بر 21 مدرسه یاد شده را متعهد به اجرا و احداث شدند که بیانگر همراهی خیرین برای توسعه فضای آموزشی در این شهرستان زلزلهزده است.
مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در مجموع 679 کلاس درس در سطح شهرستان خوی و در کانون زلزله بازسازی، احداث و تحویل آموزش و پرورش خواهد شد، گفت: پیگیریهای استاندار آذربایجان غربی برای اخذ تسهیلات قابل تقدیر است که این امر مهم موجب دلگرمی مجموعه نوسازی و آموزش و پرورش در راستای رفع سریع مشکلات در این بخش شده است.
رحمانی با بیان اینکه کاهش تراکم دانش آموزی در کلاسهای درس از اولویتهای آموزش و پرورش با احداث فضاهای جدید آموزشی است، تاکید کرد: در صورت تامین زمین توسط آموزش و پرورش در استان میتوان بیشتر از ظرفیت عظیم مشارکتهای مردمی در احداث مدارس استفاده کرد.
مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان غربی یادآور شد: افق ما در سرانه نوسازی مدارس و کلاسهای درس رسیدن به سرانه 5.22 است که به عبارتی باید ساخت یک هزار و 500 کلاس درس دیگر در دستور نوسازی قرار گیرد.
آذربایجان غربی برای رسیدن به متوسط کشوری در فضای آموزشی هم اکنون نیازمند پنج هزار کلاس درس است.