به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان خوی؛ جعفر برزگر در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین عملیات بتن ریزی 10 واحد مسکونی روستای وار در این شهرستان هم که پیشتر آرماتوربندی آنها انجام شده بود نیز صورت گرفت.
وی اظهار کرد: آواربرداری واحدهای احداثی نیز در 16 محور با استقرار 160 دستگاه ماشین آلات سنگین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، کردستان و قزوین و سایر دستگاههای خدمات رسان با سرعت ادامه دارد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی ادامه داد: از مجموع 2 هزار و 120 واحد احداثی تخریب شده در زلزله هشتم بهمن امسال این شهرستان، آواربرداری یک هزار و 29 واحد مسکونی در روستاها به اتمام رسیده است.
آواربرداری هزارمین واحد تخریبی مناطق زلزلهزده خوی به اتمام رسید
وی اضافه کرد: ابلاغ دستورکارهای واحدهای تعمیری در مناطق زلزله زده شهرستان خوی به سرعت ادامه دارد و این دستورکارها تاکنون به 14 هزار و 193 واحد مسکونی در مناطق شهری و روستایی زلزلهزده برای تعمیر و سکونت شهروندان ابلاغ شده است.
برزگر تاکید کرد: لیست واحدهای احداثی جهت صدور پروانه ساختمانی نیز به مراجع صدور پروانه از جمله دهیاریها و شهرداریها ارسال شده تا در کوتاهترین زمان ممکن فرآیند صدور پروانههای ساختمانی در محل روستاها و شهرهای خوی و فیرورق انجام شود.
به گفته وی، مصالح ساختمانی از جمله سیمان و میلگرد مورد نیاز جهت شروع عملیات پی کنی و بتن ریزی این واحدها نیز پیشتر از محل اعتبارات داخلی بنیاد مسکن تامین و برای تسریع در عملیات اجرایی در اختیار واحدهای مسکونی روستایی آواربرداری شده، قرار گرفته است.
آواربرداری هزارمین واحد تخریبی مناطق زلزلهزده خوی به اتمام رسید
به گزارش ایرنا، زلزلهای به بزرگی 5.9 ریشتری ساعت 21 و 44 دقیقه شنبه هشتم بهمن شهرستان خوی را لرزاند، روند رسیدگی به ساکنان مناطق آسیب دیده از زلزله به صورت جدی بعد از گذشت بیش از سه هفته همچنان ادامه دارد.
براساس اعلام مسوولان، در زلزله اخیر شهرستان خوی، 2 هزار و 120 واحد مسکونی بطور کامل تخریب و 11 هزار و 100 واحد مسکونی دچار خسارت از 20 تا 80 درصد شد همچنین 84 مدرسه نیز آسیب دید که از این تعداد 24 مدرسه باید تخریب و بازسازی شود.
با تدابیر ویژه و پیگیریهای استاندار آذربایجانغربی مصوبه هیات دولت به منظور جبران خسارت ناشی از زلزله در کمترین زمان به تصویب رسید و براساس این مصوبه برای مناطق شهری 300 میلیون تومان تسهیلات بانکی با نرخ سود 5 درصد و مناطق روستایی 250 میلیون تومان تسهیلات بانکی با نرخ سود 4 درصد تعیین شده است.
همچنین 60 میلیون تومان کمک بلاعوض در مناطق شهری و روستایی به واحدهای احداثی پرداخت میشود