




برگزاری جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان خوی
به گزارش روابط عمومی فرمانداری خوی، جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی ونظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان خوی و اعضای این کمیسیون برگزار شد
فرماندار و رئیس کمیسیون برنامه ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان خوی از پلاک کوبی دام زنده در راستای جلوگیری از قاچاق احشام خبر داد و افزود: ۴۳۵ هزار دام زنده در سطح شهرستان پلاک کوبی شدند که از این تعداد ۳۹۰ هزار دام سبک و ۴۵ هزار دام سنگین میباشد.
وی تصریح نمود: بر اساس تعداد پلاک کوبی دام زنده بیش از ۸ هزار تن نهاده های دامی از جمله جو، سویا و ذرت توزیع شده است.
در ادامه این جلسه مقرر گردید با توجه به پیش رو بودن چهارشنبه آخر سال بازرسی و نظارت بر قاچاق و توزیع مواد محترقه تشدید شود.