برگزاری جلسه شورای تامین مسکن خوی

برگزاری  جلسه شورای تامین مسکن خوی
جلسه شورای تامین مسکن شهرستان خوی به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار ویژه خوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان خوی؛ معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار ویژه خوی در جلسه شورای مسکن شهرستان خوی با اشاره به اهمیت مسکن و تامین سرپناه برای اقشار مختلف جامعه عنوان کرد: تأمین مسکن و سرپناه یکی از دغدغه‌های اصلی مردم علی‌الخصوص جوانان است که دولت مردمی آیت الله رئیسی با برنامه‌ریزی‌های مناسب در این زمینه درصدد رفع مشکلات و موانع موجود و به تبع آن رفع این دغدغه است و به صورت جد این موضوع مهم را در دستور کار قرار داده است.

دکتر اسماعیل سالم خویی با بیان اینکه در اسرع وقت با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و منابع موجود نسبت به پیشبرد عملیاتی طرح نهضت ملی مسکن گفت: به منظور تسریع در اجرای پروژه نهضت ملی مسکن، باید ضمن بررسی موانع و مشکلات  بصورت متناوب،بازدیدهای میدانی توسط دستگاه متولی انجام یابد.

گفتنی است در این جلسه مسایل  و مشکلات بهسازی و مقاوم سازی مساکن و وضعیت بازسازی مناطق زلزله زده شهرستان بررسی و تصمیم گیری شد.