پیام سرپرست فرمانداری شهرستان خوی به مناسبت 22 مرداد روز تشکلها و مشارکت های اجتماعی
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان خوی، امیر تیموری سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان خوی با صدور پیامی ضمن تبریک و گرامیداشت 22مرداد روز تشکل ها و مشارکتهای اجتماعی از فعالیت ها و تلاشهای سازمانهای مردم نهاد شهرستان خوی تقدیر کرد.
متن پیام بشرح زیر است:
باسمه تعالی
تشکلهای اجتماعی در بستر دغدغه های جامعه شکل میگیرند و در واقع برآیند توجه و نیاز تک تک افراد جامعه اند. حضور سازمانهای مردم نهاد را بدلیل نقشی که در مشارکت اجتماعی مردم و بلوغ فکری و عملی اجتماع دارند الفبای توسعه مردم سالاری میدانند.
حمایت از توسعه کمی و کیفی تشکل های اجتماعی و ایجاد فرصت های بهتر برای فعالیت های آنان در فرایند توسعه کشور، از اهداف و برنامه های دولت تدبیر امید است که با نگاه خاصی از طریق وزارت کشور دنبال می شود. این نگاه نقطه عطفی در رویکردهای اثرگذار تشکل های اجتماعی و دولت به یکدیگر در مسیر سازندگی کشور است .
ضمن گرامیداشت این روز و آغاز هفته مشارکت اجتماعی و روز تشکلها، برای دست اندرکاران و اعضای تاثیرگذار تشکل های صنفی و صنعتی در راستای اعتلای این صنایع و پر رنگتر شدن نقش این تشکلها در سیاست سازی های کشور، آرزوی موفقیت میکنم و فرا رسیدن این هفته را به مدیران و اعضای سازمانهای مردم نهاد به ویژه سمن های جوانان شهرستان خوی تبریک عرض می کنم.
امیر تیموری
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان خوی