پیام فرماندار ویژه خوی به مناسبت آغاز هفته دولت

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان خوی؛ "ذبیح االه کاظمی اطهر" فرماندار ویژه خوی طی پیامی ضمن گرامیداشت یادو خاطره شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت را تبریک گفت.
متن پیام فرماندار ویژه خوی بدین شرح می باشد:
بنام خدا
شهادت شهیدان رجایی و باهنر به دست کوردلان وطن فروش نه تنها خدشه ای در مسیر شکوفایی و بلوغ انقلاب اسلامی وارد نکرد بلکه این بزرگواران با نثار خون خود پایه های نظام اسلامی را مستحکم تر ساختند.
در این راستا دوم تا هشتم شهریورماه مصادف با "هفته ی دولت" فرصتی است مغتنم تا بدانیم در جایگاه خدمتگزاران نظام و انقلاب، عهده دار چه امانت گرانبهایی هستیم .
هفتهی دولت فرصت مغتنمیست برای بازخوانی نقش و وظایف دولتمردان و قدردانی از همه کارمندان دولت علی الخصوص در شهرستان دارالمومنین خوی که در بخشهای مختلف، متواضعانه برای کسب رضای پروردگار و خدمترسانی به مردم فعالیت مینمایند.
اینجانب ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان دولت رجایی و باهنر و شهدای کارمند، هفته دولت را به همه دولتمردان بویژه کارمندان خدوم که از هیچ کوششی برای تعالی و شکوفایی شهرستان و خدمت به مردم دارالصفای خوی دریغ نمیورزند تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال موفقیت آنان را در راستای تحقق آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و تأسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و سیاست های دولت مردمی آیت الله رئیسی خواهانم.