برگزاری جلسه ستاد پیشگیری از کرونا ویروس شهرستان خوی

به گزارش روابط عمومی فرمانداری خوی، جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس شهرستان خوی به ریاست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان خوی و با حضور امام جمعه و  اعضای این ستاد برگزار شد.

سید محمد عابدی فرماندار و رئیس ستاد پیشگیری از کرونا ویروس شهرستان خوی در این جلسه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات به ایام شب های قدر اشاره کرد و افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و سفید نبودن وضعیت شهرستان مراسم شب‌های قدر فقط به مدت دو ساعت در مساجد با رعایت پروتکل‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می‌شود.

وی در ادامه از خریداری دستگاه سی تی اسکن برای نصب در بیمارستان آیت الله خوئی خبر داد و افزود: با توجه به نیاز مبرم شهرستان به این دستگاه جهت تشخیص بیماری کرونا اعتبار این دستگاه توسط یک خیر و وزارت بهداشت تامین شده است و پس از ورود به کشور در بیمارستان آیت الله خوئی نصب خواهد شد.