





برگزاری اولین مجمع سلامت شهرستان خوی با حضور مسئولان کشوری ، استانی و شهرستانی
به گزارش روابط عمومی فرمانداری خوی، اولین مجمع سلامت با حضور امام جمعه، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان خوی، مدیرکل دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، اعضای شورای اداری و خیرین و فعالین حوزه سلامت برگزار شد.
حجت الاسلام شکوری امام جمعه خوی در این جلسه متولی سلامت در کشور را بر اساس سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد وافزود: بر اساس این سیاست ها تامین سلامت در همه ابعاد از جمله سلامت روانی، ذهنی و جسمی زیر نظر این وزارت خانه می باشد.
وی در ادامه تامین سلامت در همه ابعاد از جمله سلامت روانی را ضروری عنوان کرد و افزود: شناسائی و برنامه ریزی برای مقابله با عوامل تهدید کننده سلامت، تهیه طرح جامع آموزشی برای اقشار جامعه و توجه جدی به پیشگیری در حوزه سلامت باید در الویت برنامه این وزارت خانه قرار گیرد.
سید محمد عابدی نیزدر این جلسه سلامت را یکی از موضوعات مهم جوامع بشری عنوان کرد و افزود: از 1400 سال پیش در آموزه های دینی، قران کریم و روایات ائمه اطهار به موضوع سلامت پرداخت شده است.
فرماندار و رئیس مجمع سلامت شهرستان خوی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید توجه ویژه ای به موضوع سلامت شده است اظهار داشت: در شهرستان خوی نیز در زیرساخت های سلامت در مجموع بیش از 500 تخت بیمارستانی اضافه و تجهیز خواهد شد.
گل مکانی مدیرکل دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این جلسه با اشاره به اجتماعی شدن موضوع سلامت اظهار داشت: سلامت، مشارکت و مسئولیت پذیری از جمله مولفه های اجتماعی شدن سلامت می باشد.
وی در ادامه به برنامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اجتماعی کردن سلامت اشاره کرد و افزود: کمک به ایجاد و توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی، سازماندهی، آموزش و توانمندسازی مردم و بهره گیری از سفیران سلامت از جمله برنامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اجتماعی کردن سلامت می باشد.
در پاین این مراسم از خیرین و فعالین حوزه سلامت با اهداء لوح سپاس توسط معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان خوی و مدیرکل دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تقدیر بعمل آمد.