


برگزاری جلسه کارگروه تنظیم بازار شهرستان خوی
به گزارش روابط عمومی فرمانداری خوی، جلسه کارگروه تنظیم بازار با حضور فرماندار شهرستان خوی و اعضای این کارگروه برگزار شد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان خوی در این جلسه از توزیع برنج و شکر برای تنظیم قیمت بازار خبر داد و افزود: از اول اردیبهشت ۲۹۵ تن برنج و ۶۰ تن شکر تعاونی در سطح بازر توزیع شده است و هیچ مشکلی در تامین کالاهای اساسی در سطح بازار در ماه رمضان وجود ندارد.
وی در ادامه از بازرسی ۱۱۳۹ واحد صنفی خبر داد و افزود: از این تعداد برای ۷۰ فقره به ارزش ۱۶ میلیارد ریال پرونده تشکیل شده است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان خوی از فعالیت ۱۶ واحد تولیدی مواد ضد عفونی و ماسک خبر داد و افزود: در سطح شهرستان با تمهیدات انجام گرفته، برخی از واحدهای تولیدی با تغییر کاربری و کسب استاندارهای لازم مواد ضد عفونی و ماسک مورد نیاز شهرستان را تامین میکنند.
وی در ادامه بر نظارت هر چه بیشتر بر قیمت مصالح ساختمانی با توجه به شروع فصل ساخت و ساز تاکید نمود.